2009 Targets

I don’t wanna call it resolution. I just wanna call it TARGETS. So, my targets for 2009 are:

  1. Part Time Job. I really need this one I think.
  2. Saving Money. Yuuup, I have my target for this year and I want to realize it! All those saving money will be used for: buying A Wireless Mighty Mouse and to buy my own DSLR Camera or Handy cam.
  3. GP: 3 point blablabla.
  4. Do sports regularly.
  5. I can play Because of You song by Kelly Clarkson.
  6. Less Coffee (the hardest thing!)
  7. Learning HOW TO COOK!!!!!

Well, that’s all people. I don’t want to make too many target so I can focus on my targets here.

Wish me luck!

15 comments

  1. ckckckck.. yakin mau beli wireless mighty mouse? πŸ˜›

    saran untuk kamera… pertimbangkan jika ingin membeli sebuah DSLR perawatan na.. dan penggunaan na… perhatikan dengan baik.. dan sesuai gak dengan kebutuhan kita.. πŸ˜€

    saran gw mending beli yang tipe power shoot dengan kualitas hampir seperti DSLR toh juga hasil na bagus… dapat diraih dengan harga terjangkau lagi jeng.. klu mw seperti DSLR tinggal tambahin doank Lensa Adaptor na.. lebih enak ntu sih gw bilang… πŸ˜€

  2. klu gw makai wire mighty mouse udah ngerasa cukup… enak nyaman… klu wireless ntu ada kurang enak na suka putus koneksi gitu…

    wah2 DSLR na ada misi2 segala… hahahahah

    good luck deh…

  3. yah sepanjang pengalaman temen gw yg make… jadi lebih kembali ke wire..

    tapi presentasi keren pake bluetooth dari hp ckckckck… mantepan ntu dah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s