The Non-Backstabber Movement Committees #1

Yes, peeps… I wrote that I gotta learn for exams. But I just got these pictures to be shared here.

We called ourselves The Non-Backstabber Movement. Brief explanation about us:

Rather than gossiping, talking about people like uneducated person, it would be better to gather, hanging out together, get some photos, laughing and have fun!

so people, here we are:

THE NON-BACKSTABBER MOVEMENT COMMITTEES:

 

edited by the coolest photo editor I’ve ever known:

Ms. Putu Ayu Natya Shina ‘Babi’ Nandana

22 comments

  1. dunno ya jeng, tapi gue ga percaya sama not gossiping each other thing. Kalo kita ngga ngomongin (entah baik ato buruknya)artinya kita ga perhatian… itu sih yang gue pikir =) no offense

    • hehehe… sebenernya, foto postingan ini re-post dari photo album aku sama temen2 ku di fb, mbak ju…
      maksut kita tuh nyindir beberapa orang yang kerjaannya cuma ngomongin orang aja. Tiap kumpul dimanapun ngomongin orang. Dan yang diomongin kejelekan-kejelekan orang.

      kalo seperti yang dibilang mbak juju: ‘kalo kita ngga ngomongin artinya kita ga perhatian’, berarti orang-orang yang disindir di post ini terlalu perhatian sama banyak orang bahkan yang ga mereka kenal sekalipun. Mereka ga kenal sama orang itu, ga pernah ngobrol, tapi bisa lho ngomongin kejelekannya.

      Hehehe… 🙂

  2. absen dulu deh
    hadirrrrrrrrrr
    oooh saras = ajeng
    daftar dong bri
    pake audisi gak???
    gak jadi featuring gapapa deh jengsaras

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s